Romige avocado wrap header afbeelding

Romige avocado wrap

Bijgerechten, 4 wraps

Ingrediënten
  • 2 EAT ME avocado's
  • 1 EAT ME limoen
  • 1 tomaat
  • 1 rode ui
  • 1 teentje roze knoflook
  • 4 wraps
  • 100 gram fijngesneden ijsbergsla
  • 1 el. volle kwark
  • 2 el. mayonaise
  • Peper en zout
Bereidingswijze

1. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel.

Schil de avocado of lepel de avocado uiten snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

2. Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snijd de tomaat in kleine blokjes en voeg bij de blokjes avocado.

3. Snijd de limoen in tweeën. Knijp het sap uit de vrucht over de avocadosalade.

4. Meng de kwark en mayonaise door het avocadomengsel en breng op smaak met peper en zout.

5. Verdeel de sla en de avocadosalade over wraps en rol de wraps strak op