Tropische fruitsalade header afbeelding

Tropische fruitsalade

3-4 personen

Ingrediënten
  • 1 ananas
  • 1 banaan, in plakjes
  • 1 mango, in blokjes
  • 1 sterfruit
  • 1 drakenfruit, in blokjes
  • Eventueel nog extra fruit naar keuze, bijvoorbeeld lychees of aardbeien
  • Voor de dressing:
  • 100 ml kokosmelk
  • 2 el sap van limoen
  • 2 el suiker
Bereidingswijze

Snijd de ananas in de lengte doormidden. Snijd het vruchtvlees in blokjes in de schil. Pas op dat u niet door de schil heen snijdt. Schep de blokjes vruchtvlees in een kom.
Voeg de plakjes banaan, de mangoblokjes en het drakenfruit toe en schep het voorzichtig door elkaar. Schep het fruit in de ananasschil. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Snijd het sterfruit in plakjes en dip ze in de dressing. Garneer de fruitsalade met het sterfruit en schenk de overgebleven dressing erover.