Spitskool schotel header afbeelding

Spitskool schotel

Hoofdgerechten, 4 porties

Ingrediënten
  • 1 kg spitskool (kleingesneden)
  • 200 gram champignons
  • 1 el. tijm
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el. ketjap manis
  • 350 gram gehakt
  • 350 gram mie
  • Zout en peper
  • 20 gram geraspte kaas
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Kook de mie in ruim water en fruit in een wok de knoflook en de champignons.

Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg daarna de spitskool erbij en roerbak dit.

Dan tijm, zout en peper naar smaak er aan toevoegen.

Meng de mie er door heen en schep het in een met boter ingevette ovenschaal.

Strooi de kaas erover en zet de schaal circa 30 minuten in de oven.