Hoofdgerechten, 4 personen
IngrediëntenVerwarm de oven voor op 180 graden.
Rasp de aardappelen en 2 appelen (met schil) en leg het in een schone theedoek.
Knijp het overtollige vocht eruit en doe het dan in een kom.
Breng het op smaak met peper en meng het met 2 el. olijfolie.
Meng alles door elkaar en verdeel het mengsel in de gaten van een cup cakevorm.
Plaats het in de oven en bak het 30-40 minuten goudbruin en gaar.
Meng de creme fraiche, 1 el. bieslook en 1 tl. mosterd samen. Breng het op smaak met peper.
Haal de Rösti uit de oven en serveer met een lepel creme fraiche.
Klop de azijn, appelsap, 1 tl mosterd, zout, peper en 6 el. olie tot een dressing en voeg 4 el. bieslook toe.
Snijd de rode bieten in blokjes van 1 cm. Snijd 2 appelen in dunne schijfjes en leg ze in de dressing.
Meng de rode biet met de mesclun en schep de dressing erdoor.
Snijd de forelfilet in reepjes en leg ze op de salade.