Hoofdgerechten, 4 personen
IngrediëntenSnijd de krieltjes in hapklare stukken en was ze grondig onder de koude kraan.
Kook de aardappeltjes vervolgens in 15 – 20 minuten gaar.
Laat ze volledig afkoelen. Sla de kipfi let een beetje plat en kruid aan weerszijden met Cajunkruiden.
Grill de kip in een paar minuten gaar.
Snijd de champignons in plakjes en bak deze in een klein beetje olie of boter gaar.
Was de rucola en de slamix/mesclun grondig onder de koude kraan en verdeel deze op een bord.
Halveer de cherrytomaatjes en verdeel deze samen met de gebakken champignons over de sla.
Sprenkel de honing-mosterddressing over de sla en verdeel vervolgens de krieltjes over de salade.
Strooi peper en zout over de krieltjes en snijd de gegrilde kipfi let in plakken.
Verdeel de kipfilet over de salade en maak de salade af met Parmezaanse kaas.