Andijvie salade met kip en avocado header afbeelding

Andijvie salade met kip en avocado

Bijgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 400 gram andijvie
  • 2 avocado's
  • 200 gerookte kipfilet
  • 200 gram walnoten
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepel mango azijn (of ciderazijn)
  • Zout en peper
Bereidingswijze

Leg de andijvie op een schaal. Snijd de avocado in blokjes. Snijd de gerookte kipfilet in blokjes. U kunt ook rauwe kipfilet gebruiken, deze bakken en dan in de salade gebruiken. Rooster de walnoten een paar minuten in een droge pan. Maak van de olijfolie en de mango azijn een dressing. Voeg naar smaak nog wat peper en zout toe. Hussel de ingrediënten door de andijvie en verdeel de dressing. Tip: deze salade is ook heerlijk met stukjes mango.