Stamppot raapstelen header afbeelding

Stamppot raapstelen

Hoofdgerechten, 2 personen

Ingrediënten
  • 200 gram raapstelen
  • 500 gram kruimige aardappelen
  • 60 gram zongedroogde tomaten
  • 120 gram kaas met walnoot
  • Maggi
  • Klontje boter
  • Scheutje melk
Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze in een pan met ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Snijd de raapstelen in stukken van 3 centimeter. Giet de aardappelen af en stamp deze fijn. Voeg de boter en de melk toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg de raapstelen toe en schep deze er voorzichtig doorheen. Zet de pan nog even een paar minuten op laag vuur. Voeg een paar druppels maggi toe. Snijd de kaas in blokjes en de zongedroogde tomaatjes in repen. Schep deze door de stamppot.