Avocado tompouce header afbeelding

Avocado tompouce

Voorgerechten, 4 persoenen

Ingrediënten
  • 2 avocado's
  • 1 limoen
  • 1 teen knoflook
  • 40 gram rucola
  • 1/2 sjalot
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 1 eetlepel crème fraiche
  • 4 theelepels truffelmayonaise
  • 250 gram carpaccio
  • 40 gram Parmezaanse kaas
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren. Leg er een bakpapier en een bakplaat op en bak 20 minuten. Verwijder de bakplaat en het bakpapier en bak nog 5 minuten. Rooster de pijnboompitten. Snijd de avocado’s in stukken en de knoflook en sjalot grof. Pers de limoen uit. Pureer dit met de crème fraiche en doe in een spuitzak. Spuit op 4 stukjes bladerdeeg wat crème, rucola en de helft van de carpaccio. Bestrijk met de mayo en bestrooi met pijnboompitten en kaas. Herhaal dit en spuit bovenop nog wat crème, bestrooi met pijnboompitten en kaas.