Pasta met kip en sperziebonen header afbeelding

Pasta met kip en sperziebonen

Hoofdgerechten, 2 personen

Ingrediënten
  • 250 gram sperziebonen
  • 150 gram mais
  • 125 gram cherrytomaatjes
  • 1 kipfilet
  • 2 eetlepels pesto
  • 200 ml kookroom
  • 150 gram spirelli
  • Parmezaanse kaas
Bereidingswijze

Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes. Doe in een pan met water de spirelli en de sperziebonen en kook deze ongeveer 5 minuten. Snijd de kipfilet en bestrooi met zout en peper. Doe wat boter in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes goudbruin. Halveer de cherrytomaatjes en bak 2 minuten mee met de kip. Voeg de mais, pesto en room toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat enkele minuten pruttelen. Roer de pasta en sperziebonen door de saus. Serveer met de Parmezaanse kaas.