Aardappelsalade met asperges header afbeelding

Aardappelsalade met asperges

BijgerechtenLunchgerecht, 4 personen

Ingrediënten
  • 750 gram krieltjes
  • 300 gram witte asperges
  • 1 sjalot
  • 10 stengels bieslook
  • 4 augurken
  • 2 el kappertjes
  • 2 eieren
  • 6 el mayonaise
Bereidingswijze

Was de krieltjes en kook ze in 10 minuten gaar. Spoel af met koud water en snijd ze in blokjes. Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant af. Snijd ze in stukjes van 3cm. Kook de asperges in ongeveer 5 minuten gaar. Giet af en spoel af met koud water. Kook de eieren hardgekookt. Snijd de sjalot en de augurken fijn. Meng de krieltjes met de asperges, mayonaise, sjalot, augurken en kappertjes. Snijd de eieren fijn en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de bieslook fijn en garneer de salade hiermee af.