Pesto-salade met sperziebonen header afbeelding

Pesto-salade met sperziebonen

Bijgerechten

Ingrediënten
  • 500 g sperziebonen
  • 1 ui
  • 400 g spaghetti
  • 2 bollen mozzarella
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gram verse groene pesto
Bereidingswijze

Sperziebonen schoonmaken. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen in ca. 10 minuten beetgaar koken. Ui fruiten in olijfolie, sperziebonen toevoegen.. Intussen spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Mozzarella in stukjes snijden. Spaghetti afgieten en terugdoen in pan. Olie erdoor mengen en spaghetti door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti over vier borden verdelen. Sperziebonenmengsel, mozzarella en pesto erover verdelen. Lekker met tomatensalade!