Spinaziesalade met asperges header afbeelding

Spinaziesalade met asperges

Bijgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 300 gram Hollandse asperges
  • 300 gram spinazie
  • 2 trostomaten
  • 2 stengels bosui
  • 2 eieren
  • 3 bietjes
  • 2 tl. citroensap
  • 1 el. olijfolie
  • Fetakaas
  • Peper en zout
Bereidingswijze

Kook de bietjes gaar en laat ze afkoelen.

Kook de eieren hard.

Schil de asperges en snijd ze in stukjes van ongeveer 3 centimeter en kook ze gaar.

Was de spinazie en snijd het in dunne repen.

Snijd de tomaten in partjes, snijd de bosui in dunne ringen en snijd de gekookte bietjes in kleine blokjes.

Maak een dressing van olijfolie en citroensap met wat peper en zout en meng het door de groenten.

Brokkel wat fetakaas door de salade. Pel de eieren, snijd ze in partjes en leg ze voorzicht op de salade.