Gebakken aardappelen met korianderdip header afbeelding

Gebakken aardappelen met korianderdip

Hoofdgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 6 grote Nicola aardappelen
  • 150 gram rode pesto
  • 100 ml. olijfolie
  • Zout en peper
  • 175 ml. yoghurt
  • 2 tl. koriander
Bereidingswijze

Verhit de oven voor op 200 graden.

Kook de aardappelen gaar in ongeveer 20 minuten.

Laat ze wat afkoelen en snijd ze in grove stukken.

Meng de pesto en de olijfolie en roer het door de aardappelpartjes.

Bestrooi met zout en peper en zet ze 15-20 minuten in de oven tot ze een knapperig bruin randje krijgen.

Meng de yoghurt met de koriander, zout en peper. Serveer de yoghurt naast de hete aardappelpartjes.

Lekker met een salade van rucola met druiven en noten.