Spinazieschotel met vis header afbeelding

Spinazieschotel met vis

Hoofdgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 500 gram spinazie, gewassen en gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijn gehakt
  • 1 kleine ui, fijn gesnipperd
  • 500 gram vis in stukjes
  • 1 el. olijfolie
  • 200 gram geraspte kaas
  • 2 dl. room
  • Zout en peper
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Roerbak de spinazie samen met de knoflook en de ui in de olijfolie en laat dit vervolgens goed uitlekken.

Meng de room door de spinazie en breng op smaak met zout en peper.

Schep de helft van de spinazie in een ovenschaal en leg de vis er bovenop.

Schep dan de andere helft op de vis en bestrooi het met de geraspte kaas.

Zet de schaal 20-30 minuten in de oven.