Penne met tuinbonen en peultjes header afbeelding

Penne met tuinbonen en peultjes

Hoofdgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 250 gram gedopte tuinboontjes
  • 250 gram peultjes
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 of 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 200 gram salami, in blokjes
  • Peper en zout
  • 2 el. olie
  • 400 gram penne
Bereidingswijze

Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Kook de tuinboontjes in water met een scheutje melk in 10 minuten gaar.

Maak de peultjes schoon en kook deze in een pan met een beetje water en zout in ongeveer
5 minuten beetgaar. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien en knofl ook glazig.

Voeg de blokjes salami toe en bak deze ongeveer 5 minuten mee.

Laat de peultjes en tuinboontjes uitlekken en schep ze door het uienmengsel.
Meng dit met de penne.