Bloemkoolschotel uit de oven header afbeelding

Bloemkoolschotel uit de oven

Hoofdgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 400 gram bloemkoolroosjes
  • 200 gram broccoliroosjes
  • 300 gram bospeen, in stukjes (5cm)
  • 400 gram krielaardappeltjes
  • 2 teentjes knoflook, fijn gesneden
  • 4 el. olie
  • Zout, peper naar smaak
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225 graden. Meng de bospeen en krielaardappeltjes met wat olie en spreid ze uit over een ingevette bakplaat.

Zet ze 10 minuten in de oven. Meng ondertussen de broccoli en bloemkool met wat olie en leg ze bij de wortel en aardappel op de bakplaat.

Bestrooi met de knoflook, zout en peper.

Laat alles nog zo’n 20 minuten in de oven totdat de groente zacht is en een bruin randje heeft.