Ovenschotel witlof, kip en geitenkaas header afbeelding

Ovenschotel witlof, kip en geitenkaas

2 personen

Ingrediënten
  • 4 grote stronken witlof
  • 150 gram radijsjes
  • 250 gram kipfilet
  • 100 gram geitenkaas
  • 50 gram walnoten
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • Gedroogde tijm
  • Olijfolie
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de onderkant van de witlof en haal de bladeren los. Verwijder de kern. Vet de ovenschaal met olijfolie in en leg de bladeren met de bolle kant onderin de schaal. Bestrijk met extra olijfolie en strooi de suiker erover. Snijd de kipfilet in reepjes en smeer in met olijfolie. Verdeel de kip over de witlof. Brokkel de geitenkaas en de walnoten erover. Snijd de radijsjes in schijfjes en verdeel over de schaal. Bestrooi met de tijm en breng op smaak met zout en peper. Zet het geheel ongeveer 20 minuten in de oven.