Gevulde snoeppaprika’s met geitenkaas header afbeelding

Gevulde snoeppaprika’s met geitenkaas

Amuses, 2 personen

Ingrediënten
  • 300 gram snoeppaprika's
  • 125 gram smeerbare geitenkaas
  • 2 eetlepels verse bieslook
  • 4 theelepels olijfolie
  • Grove broodkruim
  • Peper
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de snoeppaprika’s en halveer ze door ze over de lengte doormidden te snijden. Leg de snoeppaprika’s op een bakplaat en besprenkel ze met 2 theelepels olijfolie. Smeer de geitenkaas in de snoeppaprika’s. Doe de broodkruim in een bakje en druk de paprika’s er met de bovenkant in. Besprenkel de paprika’s met de laatste twee theelepels olijfolie en zet ze ongeveer 10 minuten in de oven. Hak de bieslook fijn en garneer de paprika’s af met de bieslook en wat peper.