Ovenschotel raapstelen en gnocchi header afbeelding

Ovenschotel raapstelen en gnocchi

Hoofdgerechten, 2 personen

Ingrediënten
  • 250 gram raapstelen
  • 2 bosuitjes
  • 2 tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 3 takjes ver tijm
  • 400 gram gnocchi
  • 150 gram geitenkaasbrie
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de raapstelen en kook ze 5 minuten. Giet ze af en druk zoveel mogelijk vocht uit de raapstelen. Bak de gnocchi in een scheutje olijfolie 5 minuten. Pers de knoflook mee en voeg wat zout en peper toe en laat even meebakken. Snijd de tomaat en de brie in dunne plakken en de bosui in ringetjes. Vet een ovenschaal in en schep de gnocchi erin en leg daarop de tomaat. Strooi 2/3 van de tijm erover. Verdeel de raapstelen gevolgd door de bosuitjes en de brie. Strooi de pijnboompitten erover. Zet 20 minuten in de oven. Serveer met de laatste tijm.