Indiase curry met paksoi header afbeelding

Indiase curry met paksoi

Hoofdgerechten, 2 personen

Ingrediënten
  • 1 paksoi
  • 80 gram groene linzen
  • 500 gram zoete aardappel
  • 1 knoflookteen
  • 1/2 rode peper
  • 8 takjes koriander
  • 100 ml kokosmelk
  • 3 theelepel kerriepoeder
  • 20 ml sojasaus
  • 100 ml yoghurt
Bereidingswijze

Snijd de knoflook en rode peper fijn. Verhit olie in een wokpan en roerbak de knoflook, rode peper, linzen en kerriepoeder 1 minuut. Voeg de kokosmelk en 300 ml water toe. Laat met deksel 25 minuten koken op laag vuur. Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes. Voeg na 10 minuten de zoete aardappel aan de wokpan toe. Snijd de paksoi klein en houd het groene deel apart van het witte deel. Voeg de laatste 5 minuten het witte deel van de paksoi toe. Voeg de laatste minuut het groene deel en de sojasaus toe. Garneer af met de koriander en yoghurt.