Risotto met paddenstoelen en spinazie header afbeelding

Risotto met paddenstoelen en spinazie

Hoofdgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 200 gram paddenstoelen melange
  • 1 ui
  • 200 gram spinazie
  • 3 takjes tijm
  • 300 gram risottorijst
  • 100 ml witte wijn
  • 1 bol burrata
  • 1 liter bouillon
  • Klontje boter
Bereidingswijze

Snipper de ui en fruit deze met een klontje boter in de soeppan. Schep de rijst erdoor en bak 2 minuten mee, terwijl je blijft roeren. Schenk de wijn erbij en roer totdat deze verdampt is. Roer lepel voor lepel de bouillon door de rijst. Hak de spinazie fijn en voeg de laatste 5 minuten toe. Bak de paddenstoelen met een klontje boter zacht. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Snijd de burrata in kwarten. Serveer de risotto op de borden, schep de burrata erop en garneer af met de paddenstoelen.