Komkommer gevuld met tonijn header afbeelding

Komkommer gevuld met tonijn

Lunchgerecht, 4 personen

Ingrediënten
  • 2 komkommers
  • 1 paprika
  • 4 tomaten
  • 1 rode ui
  • 2 sjalotjes
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 bosuitjes
  • 1/2 citroen
  • Blik tonijn
  • 2 eetlepel mayonaise
Bereidingswijze

Snijd de uiteinden van de komkommers en halveer ze. Schep met een lepel de zaadlijsten eruit. Snijd de paprika in blokjes. Snipper de sjalotjes en rode ui. Snijd de bleekselderij en tomaten in stukjes. Snijd de bosuitjes in ringen. Meng bovenstaande ingrediënten uitgezonderd de komkommer met de mayonaise en het sap van de citroen. Laat de tonijn uitlekken en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in de komkommers.