header afbeelding

Bijgerechten, Broccoli kaasbrood

Ingredi├źnten
  • 1 stronk broccoli
  • 2 tenen knoflook
  • Paar stengels peterselie
  • 2 takje oregano
  • 1 ei
  • 150 gram mozzarella
  • 40 gram Parmezaanse kaas
  • 1 theelepel chilipoeder
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Maal de stronk broccoli tot rijst. Warm een minuutje op in de magnetron en wring de rijst uit. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de knoflook en oregano fijn en rasp de mozzarella en Parmezaanse kaas. Meng de rijst met het ei, 100 gram mozzarella, knoflook, Parmezaanse kaas en oregano. Voeg zout en peper toe en spreid uit op de bakplaat. Vorm er een plat brood van en druk aan. Bak in 20 minuten af en bestrooi met de overgebleven mozzarella. Zet 5 minuten terug in de oven. Garneer af met fijngesneden peterselie en chilipoeder.