Cannelloni met spinazie header afbeelding

Cannelloni met spinazie

Hoofdgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 400 gram spinazie
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 5 takjes tijm
  • 15 gram peterselie
  • 8 cannelloni
  • 1 ei
  • 350 gram ricotta
  • 500 ml melk
  • 1,5 eetlepels bloem
  • 1,5 eetlepel boter
  • 60 gram pecorino
  • Nootmuskaat
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Smelt de boter en voeg de bloem toe, roer goed door, voeg de melk toe en breng aan de kook. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Haal van het vuur en voeg de helft van de pecorino toe. Snijd de ui en knoflook fijn en bak in een pan met wat olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Snijd de peterselie en tijm. Meng in een kom het ei, ricotto, tijm, peterselie en pecorino. Scenk dit bij de spinazie. Kook de cannelloni met de spinazie en leg in een ovenschaal. Schenk de kaassaus erover en zet 25 minuten in de oven.