Avocado-garnalen cocktail header afbeelding

Avocado-garnalen cocktail

Voorgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 2 avocado's
  • 75 gram mesclun
  • 1 limoen
  • 10 gram bieslook
  • 250 gram Noorse garnalen
  • 4 eetlepels whiskysaus
Bereidingswijze

Snijd de avocado’s rondom de pit door. Draai de twee helften van elkaar af. Verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Bewaar de schillen. Pers de limoen uit en besprenkel de avocadoblokjes met het sap. Schep de garnalen en de whiskysaus voorzichtig door de avocado. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het over de schillen. Verdeel de mesclun over de borden en leg de halve gevulde avocado erop. Snijd de bieslook fijn en garneer hiermee het gerecht af.