Open trifle van mango header afbeelding

Open trifle van mango

Nagerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 4 stuks gevlogen mango's
  • 8 stuks ananaskers
  • 6 plakken bladerdeeg
  • 250 gram mascarpone
  • 125 gram suiker
  • 100 gram poedersuiker
  • 2 blaadjes gelatine
  • 5 ml passoa likeur
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bladerdeegplakken door de helft en leg op een bakplaat. Prik met een vork om de centimeter gaatjes in het deeg. Bak 15 minuten in de oven. Schild de mango en snijd in plakken van 5 bij 10 centimeter. Doe de rest van de mango in een pan met 2 eetlepel water en de suiker. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken. Week de gelatine. Voeg toe aan de mango en pureer. Meng de mango met de likeur en de mascarpone en doe in een spuitzak. Leg een plak mango op het bord met daarop een plak bladerdeeg. Spuit bolletjes van 1 centimeter van de mango erop. Leg weer een plak bladerdeeg erop en herhaal dit. Garneer af met de ananaskers.