Hartige taart met broccoli en zalm header afbeelding

Hartige taart met broccoli en zalm

Hoofdgerechten, 2 personen

Ingrediënten
  • 500 gr broccoli
  • 6 eieren
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 200 gr gerookte zalm
  • 120 gr Griekse yoghurt
  • 120 gr Griekse yoghurt
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de broccoli in kleine roosjes en snijd de steel in kleine blokjes. Zet een pan water op, voeg de broccoli toe als het water kookt en kook voor 3  minuten. Spoel af met koud water. Vet een taartvorm in. Bekleed de vorm met de plakjes bladerdeeg. Prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Klop de eieren met de yoghurt en wat
zout en peper tot een glad mengsel. Snijd de zalm in stukjes. Verdeel de zalm en broccoli over de taartvorm. Schenk het eimengsel erover en strooi de geraspte kaas erover. Bak 30 minuten in de oven.