Aardappelsalade header afbeelding

Aardappelsalade

Bijgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 800 gr Malta aardappelen
  • 2 sjalotjes
  • Paar stengels bieslook
  • Paar stengels peterselie
  • 3 augurken
  • 3 el mayonaise
  • 3 el yoghurt
  • 1 tl mosterd
Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van ongeveer 5mm dik. Spoel ze af onder de kraan en kook ze met wat zout in het water gaar. Laat ze uitlekken en laat ze goed afkoelen. Snipper de sjalotjes fijn. Snijd de augurken in fijne blokjes. Hak de peterselie en de bieslook fijn. Meng de kruiden, augurk en sjalotjes met de mosterd, mayonaise en de yoghurt goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Schep de aardappelschijfjes hier voorzichtig doorheen.