Caeser salade header afbeelding

Caeser salade

Bijgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 1 kropsla
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • 4 eieren
  • 100 gr Parmezaanse kaas
  • 400 gr aardappelschijfjes
  • 300 gr kipfilet
  • Caeserdressing
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de aardappelschijfjes over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie, zout en peper. Bak ze 20 minuten in de oven. Kook de eieren hard. Snijd de
kipfi let in stukjes, breng op smaak met zout en peper. Bak ze op hoog vuur in een koekenpan. Laat nog 4 minuten nagaren op laag vuur. Scheur de botersla in stukjes en doe in een kom. Meng de dressing en Parmezaanse kaas erdoor. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de eieren in kwarten. Verdeel de kip erover. Serveer de aardappelschijfjes erbij.