Courgette spaghetti header afbeelding

Courgette spaghetti

Hoofdgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 1 courgette
  • 1 winterpeen
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 700 gram passata
  • 300 gram gehakt
  • 1 runderbouillonblokje
  • 80 gram Parmezaanse kaas
Bereidingswijze

Maak van de courgette dunne slierten. Snijd de winterpeen in kleine blokjes. Snipper de uien fijn. Verhit olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui en de winterpeen toe en pers de knoflook uit. Bak 3 minuten aan. Voeg de passata toe samen met 100ml water. Voeg het bouillonblokje toe en roer goed door. Breng aan de kook en laat op laag vuur 15 minuten koken. Breng een pan water aan de kook en voeg de spaghetti toe en laat 1 minuut verwarmen. Verdeel de spaghetti over de borden en serveer met de saus.
Garneer af met de Parmezaanse kaas.