Kasboontjes salade header afbeelding

Kasboontjes salade

Bijgerechten

Ingrediënten
  • 1 ijsbergsla gesneden of 150 gram rucola
  • 500 gram kasbonen
  • 3 biologische trostomaten
  • 4 of 5 gedroogde zontomaatjes (in stukjes)
  • 150 gram feta kaas
  • 50 gram pijnboompitten (licht geroosterd)
  • 12 zwarte olijven (in stukjes)
  • honingmosterd dressing
Bereidingswijze

Kook de bonen in circa 8 minuten beetgaar en spoel ze af met koud water. Doe de bonen en de sla bij de dressing en vermeng dit goed met elkaar. Meng ook de zontomaatjes er doorheen. De feta kaas verkruimelt u over de salade. Snijd de trostomaten in partjes en leg dit bovenop. Tenslotte strooit u de geroosterde pijnboompitten en de stukjes olijf over het geheel. Heerlijk bij visgerechten of als hoofdgerecht op warme dagen!