Noedel soep met paksoi header afbeelding

Noedel soep met paksoi

BijgerechtenLunchgerecht, 4 stuks

Ingrediënten
  • 1 paksoi
  • 1 winterpeen
  • 100 gram taugé
  • 4 tenen knoflook
  • 2 uien
  • 4 eieren
  • 300 gram noedels
  • 60 ml sojasaus
  • 3 groentebouillonblokjes
Bereidingswijze

Snijd de knoflook fijn en snipper de uien. Fruit deze in wat olie aan in een soeppan. Maak met 1,5 liter kokend water en de bouillonblokjes bouillon. Voeg de sojasaus toe en breng aan de kook. Rasp de winterpeen en snijd de paksoi in grove stukken. Kook de eieren hard. Kook de noedels in 5 minuten gaar. Blancheer de paksoi 2 minuten in de bouillon. Verdeel de noedels over de kommen en verdeel de winterpeen en taugé erover. Halveer de eieren en leg in elke kom een half ei. Verdeel de paksoi over de kommen en schenk de bouillon erover. Eet smakelijk!