Caesar salade header afbeelding

Caesar salade

BijgerechtenHoofdgerechtenLunchgerecht, 2 personen

Ingrediënten
  • 1 zak Italiaanse slamix
  • 500 gram krieltjes
  • ½ komkommer
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 1 teen knoflook
  • 2 eieren
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 120 ml Caesar dressing
  • 1 afbakstokbrood
  • 250 gram kipdijfilet
  • 2 el olijfolie
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het stokbrood in kleine stukjes, meng met de olijfolie en pers de knoflook erboven uit. Bak in de oven gedurende 10 minuten tot croutons. Snijd de kip in blokjes en bak deze goudbruin. Laat afkoelen. Kook de eieren hard. Kook de krieltjes in ongeveer 15 minuten gaar. Snijd de komkommer in stukjes en halveer de tomaatjes. Doe de sla in een kom en voeg de tomaten, komkommer en Parmezaanse kaas toe. Meng de dressing erdoor. Voeg de krieltjes, kip en croutons toe. Meng goed en garneer met partjes ei.
Eet smakelijk!