Wraps met andijvie header afbeelding

Wraps met andijvie

HoofdgerechtenLunchgerecht, 4 personen

Ingrediënten
  • 4 wraps (tortilla’s, medium formaat)
  • 300 g kipfilet
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 100 g gesneden andijvie (rauw)
  • 100 g Griekse yoghurt (of crème fraîche)
  • 1 tl paprikapoeder
  • Olie om in te bakken
  • Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze

Snijd de kipfi let in reepjes en bak ze in een beetje olie goudbruin. Voeg een gesnipperde ui en blokjes paprika toe en bak 5 minuten mee. Strooi er paprikapoeder over en voeg een blik tomatenblokjes toe. Laat het geheel 10 minuten sudderen. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met een lepel Griekse yoghurt, leg er een handje rauwe andijvie op en schep het kipmengsel in het midden. Rol de wraps stevig op en serveer direct.