Salade van trostomaten header afbeelding

Salade van trostomaten

Bijgerechten

Ingrediënten
  • 500 gram trostomaten
  • 1 kleine courgette
  • 300 gram beetgaar gekookte sperziebonen
  • 1 blikje rode kidneybonen
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 5 eetlepels olie
  • 2 eetlepels (balsamico)azijn
  • 2 theelepels Dyon mosterd
  • zout en peper
  • 2 hardgekookte eieren
  • bieslook
Bereidingswijze

Snijd de gewassen tomaten in parten. Was de courgette, verwijder de uiteinden en snijd de courgette in hele dunne reepjes. Laat de sperziebonen en de kidneybonen uitlekken. Klop een dressing van de ingredienten en meng deze door de tomaten, courgette en bonen. Garneer met in vieren gesneden eieren en fijngeknipte bieslook. Lekker met rijst of aardappelpuree.