Salade van roseval en rucola header afbeelding

Salade van roseval en rucola

Bijgerechten, 4 personen

Ingrediënten
  • 1 kg roseval aardappelen in partjes
  • 200 gram honingtomaatjes gehalveerd
  • doosje rucola
  • 2 el. olijfolie
  • 300 gram champignons in plakjes
  • 200 gram feta kaas (of uitgebakken spekjes)
  • Voor de dressing:
  • 1 el. olijfolie
  • 2 tl. mosterd
  • 2 tl. balsamicoazijn
  • 1 teen fijngehakte knoflook
  • 1 kleine fijngehakte ui
  • peper en zout
Bereidingswijze

Kook de Roseval aardappelen beetgaar. Giet ze af en schep ze om met de rucola. Verhit wat olie en bak de champignons en tomaten gaar. Schep ze door de Roseval en rucola. Klop een dressing van de olijfolie, mosterd, azijn, knoflook en ui, peper en zout. Meng alles en bestrooi het met de fetakaas of spekjes