IJsbergsla met avocadosalsa header afbeelding

IJsbergsla met avocadosalsa

Bijgerechten, 6 personen

Ingrediënten
  • 4 droomtomaten, in blokjes gesneden
  • 1 mango, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 avocado, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 rode peper, fijn gehakt
  • 25 gr verse koriander fijn gehakt
  • 40 gr rode ui, fijn gesneden
  • 3 teentjes knoflook, fijn gehakt
  • 2 el verse limoensap
  • 1 tl zout
  • 3 el olijfolie
  • 1 krop ijsbergsla
Bereidingswijze

Meng in een kom de mango, avocado, tomaten, rode peper, koriander en knoflook. Roer hier vervolgens het zout, limoensap, rode ui en olijfolie door. Zet de kom circa 30 minuten in de koelkast zodat de smaken van de ingrediënten goed kunnen mengen. Meng de salsa met ijsbergsla.