Hoofdgerechten, 4 personen
IngrediëntenWrijf de kipfiletblokjes in met peper, zout, paprikapoeder, gember en knoflook. Laat het goed intrekken. Fruit de ui glazig in hete olijfolie. Doe de kip erbij en bak goudbruin. Blus af met een scheut water en laat de blokjes 5 minuten doorsudderen. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar. Blancheer de broccoliroosjes en plakjes 2- 5 minuten in kokend water met wat zout. Neem ze uit het water en bestrooi ze met nootmuskaat. Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak een rouxsaus van de boter, bloem en bouillon en voeg de geraspte kaas, witte wijn en naar smaak peper en nootmuskaat toe.
Meng de spaghetti, kip, broccoli met de kaassaus. Doe alles in een ovenschaal en bestrooi het met wat achtergehouden kaas. Zet de kaas 10 minuten in de oven om een bruin korstje te vormen.