Paksoi met mango uit de wok header afbeelding

Paksoi met mango uit de wok

Hoofdgerechten, 3 of 4 personen

Ingrediënten
  • 1 stonk paksoi, in reepjes
  • 1 mango, in stukjes
  • 1/2 komkommer, in reepjes
  • 150 gram tauge
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 400 gram mienestjes
  • 500 gram kipfilet, in reepjes
  • Sambal naar smaak
  • Arachideolie
  • 2 tl. komijnpoeder
  • Handvol cashewnoten
  • Sesamolie
  • Peper
  • 4 eieren, hardgekookt
Bereidingswijze

Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit een scheutje olie in de wok en fruit de knoflook, sambal, komijnpoeder en kip circa 10 minuten.

Voeg de witte delen van de paksoi en de komkommer toe.

Bak circa 3 minuten mee en meng de mango, taugé, en het groen van de paksoi erdoor.

Warm het goed door. Breng op smaak met sesamolie en peper.

Verdeel de mie over de borden. Schep de groente op de mie en leg de eieren erop.